logo

Kontaktirajte nas

Divan Način Divan Način

Savremene
Ideje

Za web
rešenja

CodeArt Studio Vam nudi kompletna rešenja i usluge u oblasti web dizajna, programiranja web i mobilnih aplikacija.

BG Shape

Naši programeri konstantno uče i koriste najnovije tehnologije kako bismo klijentima pružili proizvode kreirane po poslednjim standardima i savremenim trendovima.
Ono što danas deluje nezamislivo, već sutra može biti svakodnevna potreba.

Usluge koje pružamo?

Feature Icon

Web prezentacije

CodeArt studio iz Čačka pruža profesionalne usluge izrade web stranica za sve koji žele da unaprede svoje poslovanje. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da poboljšate online prisustvo i privučete nove klijente. Budite na klik internetu uz CodeArt studio.

Feature Icon

Internet prodavnice

Kupovina preko internet prodavnica postala je najbrži i savremen način za nabavku željenih artikala. Na web stranici možete prezentovati svoje proizvode i omogućiti online plaćanje. Iskoristite prednosti online poslovanja uz naša web rešenja

Feature Icon

Mobilne Aplikacije

Specijalizovani smo za izradu mobilnih aplikacija za Android i iOS platforme. Naš tim stručnjaka će vam pomoći da ostvarite svoju viziju i stvorite inovativne mobilne aplikacije. Iskoristite prednosti mobilne tehnologije i postignite uspeh na tržištu.

Feature Icon

CMS Rešenja

Prilagođena CMS rešenja za vašu online prezentaciju. Ostvarite kontrolu nad sadržajem i funkcionalnostima svog sajta.. Iskoristite prednosti našeg CMS sistema i olakšajte svoje online poslovanje.

Feature Icon

Poslovne Aplikacije

Pružamo Vam individualni pristup i razvijamo aplikacije koje digitalizuju specifične poslovne procese. Radimo zajedno sa vama kako bismo osigurali da aplikacija savršeno odgovara vašim potrebama i ostvaruje vaše ciljeve.

Feature Icon

Internet marketing

Unapredite svoje poslovanje uz našu stručnost u internet marketingu. Specijalizovani smo za Google Ads i Instagram/Facebook kampanje. Povećajte vidljivost, dosegnite nove klijente i uberite plodove internet oglašavanja..

Pozovite nas

Aplikacije

Web prezentacije

Internet prodavnice

Cms

Marketing

Codeart

Studio

html

css

javascript

php

laravel

react js

react native

mysql

photoshop

symphony

Poslednji projekti

Predstavljamo naše najnovije kreacije i projekte. Ova sekcija vam pruža uvid u našu kreativnost i stručnost, kako biste mogli da se inspirišete za vaš sledeći projekat. Uživajmo zajedno…

prev
Sledeći

Xross.rs

jul 28, 2023

Input

jul 28, 2023

Hotel Beograd

jul 28, 2023

Biodroga

jul 28, 2023

Pons

jul 28, 2023

Lastva

jul 28, 2023

EOS

jul 28, 2023

Turistička organizacija Čačka

jul 28, 2023

Italiana keramika

jul 28, 2023

OzonPress

jul 28, 2023

Naša agencija je posvećena razvoju vašeg brenda kroz jedinstvena i prilagođena rešenja. Naš tim programera, dizajnera i marketing stručnjaka će vam pružiti sveobuhvatnu podršku i kreativne strategije za jačanje vaše prisutnosti na tržištu.

Razvijamo VAŠ brend uz NAŠA rešenja

Feature Icon

Code: Povezivanje Tehnologije i Kreativnosti

Code, kao osnova tehnološkog funkcionisanja, usko je povezan sa umetnošću. Iako na prvi pogled može delovati kao suvi tehnički jezik, programski kod je takođe izraz kreativnosti. Programeri koriste kodiranje kako bi stvorili sofisticirane proizvode, kao što su aplikacije, igre i veb sajtovi, spajajući logiku i estetiku kako bi korisnicima pružili bogato iskustvo.

  • + Mobile
  • + Web
  • + eCommerce
Feature Icon

Art: Kreativnost u Bezgraničnom Univerzumu Izraza

Umetnost je prostor gde se sloboda izražavanja spaja sa tehničkim inovacijama. Digitalno doba je otvorilo vrata novim formama umetnosti, gde umetnici koriste tehnologiju da eksperimentišu sa vizualnim efektima, interaktivnošću i dinamičkim sadržajem. Digitalna umetnost nije samo proširenje tradicionalnih tehnika, već i potpuno novo polje kreativnog izražavanja.

  • + UI (User Interface)
  • + UX (User Experience)
  • + IA (Information Architecture)
Feature Icon

Studio: Mesto Susreta Tehnologije i Kreativnosti

Studio, bilo da je fizički ili digitalni, postaje mesto gde se tehnološki alati i umetničke ideje sjedinjuju. U ovom prostoru, umetnici, dizajneri i programeri udružuju snage kako bi transformisali koncepte u stvarnost. Studio je epicentar kreativne konvergencije gde se rađaju inovacije, stvarajući proizvode koji istovremeno zadovoljavaju estetske i tehničke zahteve.

  • + Branding
  • + SEO
  • + Digital Marketing

Potreban vam je web sajt, online shop ili mobilna aplikacija ?

Hajde da napravimo nešto sjajno zajedno

Profesionalni su i kreativni, što nam je u izradi web prezentacije bilo veoma važno. Brzo smo pronašli rešenje koje je za nas bilo najbolje, a sve dodatne zahteve koje smo kao kompanija imali rešavali su bez problema. Iskrene preporuke za saradnju!.

Jovana Vasilić

Pekara pons

CodeArt Studio se pokazao kao vrlo pouzdan partner u našim projektima. Profesionalni tim pruža nam kompletnu podršku i izlazi u susret svim našim potrebama i zahtevima. Višegodišnja saradnja prerasla je u prijateljstvo.

Dr Darko Jevremović

Institut za voćarstvo Čačak

CodeArt Studio angažirali smo na regionalnoj razini kako bi nas vodili kroz proces izrade web stranica za naše evente specijalizirane za FMCG sektor. S obzirom na to da smo imali specifične želje njihov custom made pristup, jednostavna komunikacija i spremnost na zajednički pronalazak najboljeg rješenja potpuno je opravdao naše povjerenje. Sigurna sam kako ćemo surađivati i u budućnosti.

Barbara Božić

InStore Hrvatska

Imaju profesionalan pristup, a u isto vreme prijateljski i otvoren. Uvek spremni da se nađe najbolje rešenje za klijenta. Topla preporuka!

Sonja Čakarević

CINI Čačak

Imamo dugogodišnju saradnju sa preduzećem CodeArt i ona nije zasnovana samo na definisanju zahteva za aplikacijama i kreiranja istih. Code Art kreativno sagledava i prati korisnika tokom razvoja poslovanja i aktivno a često puta i intuitivno doprinosi kreiranju rešenja koje u praksi pokazuju snagu web prezentacija kao i predstavljanje kompanija putem društvenih mreža.

Sreten Belošević

MetalPunkt Čačak

Kratak opis naše saradnje: Brzi, kreativni, pouzdani, uvek dostupni i krajnje profesionalni – kratak opis naše dugogodišnje saradnje! Dobre projekte stvaraju dobri timovi, a CodeArt je odličan saveznik u prezentaciji i promociji brojnih konferencija u našoj organizaciji.

Vojislava Pešić

InStore Srbija

Kratak opis naše saradnje: CodeArt Studio je zadužen za našu aplikaciju praćenje prodaje i stanja naših magacina.. Dugogodišnja saradnja , laka komunikacija i rešenje problema u najkraćem roku.

Mihailo Tesla

Tesla Dreams

Kratak opis naše saradnje: Sve naše WEB aktivnosti je na sebe preuzep CodeArt tim. Svakodnevna komunikacija i unapređenje usluga je naš zajednički zadatak.

Saša Petrevski

Poliklinika Vaša Kuća Zdravlja

Zašto raditi sa nama ?

Kao partner, naša agencija se ističe po profesionalizmu, visokom kvalitetu usluga i poštovanju dogovorenih rokova. Naš kreativan tim stremi ka zadovoljavanju svih potreba klijenta, pružajući personalizovane i inovativne rešenja. Naš krajnji cilj je da premašimo očekivanja klijenata, ostvarujući dugoročnu saradnju zasnovanu na poverenju i rezultatima.

Awesome Images

Partneri

Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo
Brand Logo