Codeart preloader logo

Ozon Berza

Ozon Berza

Portal Ozon Berza je online berza poslova napravljena po ugledu na pretraživače slobodnih radnih mesta, sa ciljem ubrzanja i poboljšanja zapošljavanja u Moravičkom okrugu.

Namenjen je poslodavcima koji imaju potrebu za zapošljavanjem i kandidatima koji traže posao, kao i svima koji imaju interesovanje za oblast ljudskih resursa. Koristan je onima koji razmišljaju o novom zaposlenju ili promeni posla i/ili karijere. Naš cilj je da povežemo poslodavce i kandidate kroz jednostavne procedure i na taj način olakšamo traženje posla i pronalaženje odgovarajućih kadrova u Moravičkom okrugu.

Godina: 2021.
Kategorija: Web prezentacija
Klijent: Ozon Berza
Web: ozonberza.rs

CodeArt :: Usluge

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

MARKETING

U prilici smo da Vam ponudimo usluge koje obuhvataju internet marketing kao što su oglašavanje na portalima, kreiranje online kampanja za Google pretrage ili društvene mreže.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

SOCIALNE MREŽE

Za Vas kreiramo naloge na socialnim mrežama poput Facebook-a, Instagrama, Twitera, Google+ i drugih. Kvalietnim upravljanjem i korišćenjem, socialne mreže mogu postati značajan način prezentacije i prodaje proizvoda i usluga.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).