Codeart preloader logo

CMS - Sistem za upravljanje sadržajem (Content management system)

Wordpress Tehnologija

U našoj ponudi imamo CMS web stranice kreirane pomoću WordPress CMS tehnologije za samostalno upravljanje sadržajem, gde sami na jednostavan način možete vršiti dodavanje, izmenu ili brisanje postojećeg sadržaja, kao i dodavanje novih sadržaja na Vašoj internet stranici. Ovakav način izrade CMS sistema je pogodan kako za jednostvne korporativne sajtove, tako i za komplikovanije i zahtevnije projekte.

Administrativni panel je jednostavan za korišćenje i može biti postavljen na Srpskom jeziku. Svaki korisnik koji pristupa administrativnom panelu poseduje jedinstveno korisničko ime i lozinku. Dodavanje slika, PDF fajlova, kreiranje linkova ka drugim delovima sajta ili nekim drugim lokacijama na internetu uz našu pomoć veoma je jednostavno.

CodeArt CMS

Po uzoru na Wordpress tehnologiju kreirali smo sopstveno CodeArt CMS rešenje pomoću PHP tehnologije. Naše rešenje poseduje sve potrebne funkcionalnosti za manipulaciju nad sadržajem sajta uz mogućnost dodavanja lokacija na mapi, modula za novosti, česta pitanja, prikaz proizvoda, itd.. Ovakav način izrade CMS sistema pogodan je za sve vrste projekata, a naročito za projekte gde klijent ima posebne zahteve koje treba implementirati na WEB prezentaciji.

U ponudi imamo dva modela CMS rešanja izrađenih u klasičnom PHP kodu, kao i napredniju verziju koja je kreirana uz pomoc Laravel PHP tehnologije.

Značaj CMS-a :

Imate Pitanje? Pozovite nas

064 178 49 87