Codeart preloader logo

Izrada Web prezentacija

Izrada Web prezentacija

CodeArt studio iz Čačka pruža usluge izrade web stranica za sve koji žele da njihova kompanija ili usluga budu prisutni na internetu. Proširite svoje poslovanje, budite prisutni na internetu!

Konstantnim usavršavanjem i praćenjem novih tehnologija u web dizajnu i izradi internet prezentacija. Potrudićemo se da Vam ponudimo najbolja rešenja za vaše probleme i zahteve. Pružamo usluge web dizajna, programiranja, grafičkog dizajna, SEO optimizacije i internet marketinga.

Realizujemo vaše ideje do najmanjeg detalja, uz dogovor rokova izrade finalnog rešenja.

Izdvojeni projekti

Internet prezentacije služe da:

  • Podignu kredibilitet vašeg poslovanja
  • Povećaju bazu potencijalnih kupaca
  • Održavanje kontakta s postojećim kupcima
  • Povećanja obima prodaje vaših proizvoda ili usluga

Internet je postao globalno mesto gde većina ljudi pokušava da pronađe sve informacije o nekom proizvodu, usluzi ili kompaniji. Vaša web stranica najbitniji je alat svih marketinških aktivnosti koje sprovodite.

Proces izrade web stranica

Prvi korak u izradi web stranice su pripremne konsultacije. Od Vas prikupljamo sve potrebne informacije, slike, tekstove i ostatak potrebnih detalja, a nakon toga na zajedničkom sastanku dogovaramo detalje oko vizuelne prezentacije.

Ukoliko imate ideju vezanu za izgled prezentacije, mi ćemo je pretočiti u Vaš web sajt u suprtonom, ponudićemo vam naša rešenja. Kako bi i klijenti bili uključeni u sam proces izrade web stranica oni imaju mogućnost u svakom trenutku da prate tok izrade kako bi mogli sugerisati promene i svoje ideje.

Raketa

Prikupljanje informacija vezanih za prezentaciju

Ova faza započinje istraživanjem ciljne grupe kojoj treba prezentovati sadržaj i postavljanje ciljeva koje treba ostvariti. Kroz detaljno skiciranje budućeg web sajta definišu se cena i rokovi za izradu projekta.

1

Struktura Vaše prezentacije

Pre početka izrade potrebno je pripremiti raspored svih podstranica i kategorija na sajtu (sitemap). Kvalitetnim struktuiranjem prezentacije treba omogućiti korisnicima web sajta da što jednostavnije dođu do željenih informacija.

2

Dizajn i unos sadržaja

U ovoj fazi web stranica će dobiti svoj početni identitet uz dodavanje fotografija, logotipa, umetanjem tekstualnog sadržaja i vrši se SEO optimizacija svih stranica.

3

Testiranje i provera

Pre nego što stranica zaživi (bude dostupna) na internetu još jednom se vrši testiranje i detaljan pregled svih materijala, takođe obavi će se testovi prikaza stranica (Google Chrome, Mozilla Firefox, MS Edge, Opera, Safari) kao i provera prikaza na platformama mobilnih uređaja.

4

Aktiviranje web lokacije

Nakon svih provera prezentacija se objavljuje na internetu, vrši se prijava na Google servise i vaša prezentacija je spremna za prikaz svim posetiocima.

5

Imate Pitanje? Pozovite nas

064 178 49 87