logo
logo

Kontaktirajte nas

Divan Način Divan Način

Česta pitanja

Pregledajte našu bazu često postavljanih pitanja. Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

Kao agencija za programiranje web prezentacija, mobilnih aplikacija i internet prodavnica, koristimo različite programski jezike i tehnologije u zavisnosti od potreba klijenata i to HTML, CSS, JavaScript,PHP. Veliki broj naših projekata izrađen je korišćenje mtehnologija kao što su WordPress,Laravel,React…

Vreme potrebno za izradu i implementaciju web stranica, mobilnih aplikacija i internet prodavnica varira u zavisnosti od obima projekta i zahteva klijenta. Nakon detaljne analize i definisanja ciljeva, pružamo tačne procene vremenskog okvira i radimo sve što je u našoj moći da ispoštujemo dogovorene rokove.

Uz pažljivo slušanje i razumevanje klijentovih potreba, prilagođavamo dizajn, funkcionalnost i korisničko iskustvo kako bismo postigli optimalne rezultate i zadovoljili očekivanja.

Naš portfolio sadrži raznolike projekte u oblasti programiranja web stranica, mobilnih aplikacija i internet prodavnica. Možete pogledati neke od naših prethodnih projekata na našem web sajtu u odeljku PORTFOLIO

Naša agencija ima stručan tim SEO stručnjaka koji pristupa optimizaciji web stranica kroz analizu ključnih reči, optimizaciju sadržaja, tehničke izmene i link building strategije. Sve to ima za cilj poboljšanje vidljivosti web stranica na pretraživačima i privlačenje ciljane organske publike.

Možete nas kontaktirati na više načina. Naša agencija ima kontakt formu na našem web sajtu gde možete ostaviti svoje podatke i upit. Takođe, možete nas pozvati na naš broj telefona ili nam poslati email. Sve kontakt informacije možete pronaći na našem web sajtu u sekciji "Kontakt". Naš tim će vam rado odgovoriti i pružiti vam sve potrebne informacije.

Nismo odgovorili na vaše pitanje?

Klikom na dugme možete postaviti pitanje na kontakt stranici