logo
logo

Kontaktirajte nas

Divan Način Divan Način

Poslovne Aplikacije

Izrada poslovnih aplikacija prema zahtevu i željama klijenta. Svaka poslovna aplikacija se obrađuje prema posebnim zahtevima koje klijent želi da digitalizuje. Nakon razgovora sa klijentom, naš tim priprema specifikaciju i predlaže kompletna rešenja za digitalizaciju poslovnih procesa naručioca.

Kreiranjem poslovnih aplikacija prema svojim potrebama, ubrzavaju se i pospešuju poslovni procesi samog preduzeća. Poslovne aplikacije mogu poslužiti za bolju komunikaciju između zaposlenih, kvalitetniji prikaz stanja magacina ili unapred pripremljenim zahtevima za procese proizvodnje.

Divan Način
Divan Način

Poslovne aplikacije se sastoje od više modula, koji mogu i ne moraju biti međusobno povezani. Svi podaci se skladište u bazi podataka i dostupni su samo korisnicima koji imaju ovlašćenja da iste pregledaju. Korišćenje aplikacije kroz web pretraživač omogućava rad na više računara istovremeno.

Predstavljamo i našu DMS aplikaciju, Docart, koja je razvijena u saradnji sa našim partnerima. Docart je moćan alat za upravljanje dokumentima koji omogućava efikasno upravljanje, organizaciju i sigurnost vaših poslovnih dokumenata, integraciju sa SEF-om (E-fakture) i jos puno toga.

Iskoristite mogućnosti prilagođene poslovne aplikacije kako biste optimizovali procese, unapredili efikasnost i ostvarili konkurentske prednosti


Česta pitanja

Proces izrade prilagođenih poslovnih aplikacija obuhvata nekoliko faza, uključujući detaljnu analizu zahteva, dizajniranje korisničkog interfejsa, razvoj i testiranje aplikacije, kao i implementaciju i podršku nakon lansiranja.

Vreme izrade prilagođenih poslovnih aplikacija može varirati u zavisnosti od složenosti projekta. Obično traje nekoliko nedelja do nekoliko meseci, u zavisnosti od zahteva i obima aplikacije.

Sigurnost podataka je ključni aspekt prilagođenih poslovnih aplikacija. Implementiramo sigurnosne mere kao što su enkripcija podataka, kontrola pristupa na osnovu korisničkih dozvola i redovno ažuriranje sigurnosnih zakrpa kako bismo obezbedili zaštitu vaših podataka.

Da, prilagođena poslovna aplikacija može se integrisati sa postojećim sistemima kao što su CRM, ERP ili druga softverska rešenja koja koristite. Integracija omogućava protok podataka i poboljšava efikasnost vašeg poslovanja.

Nakon lansiranja prilagođene poslovne aplikacije, pružamo kontinuiranu podršku i održavanje. Održavamo aplikaciju, rešavamo eventualne probleme, ažuriramo je prema potrebama i pružamo tehničku podršku kako bismo obezbedili nesmetano funkcionisanje aplikacije.

POTREBAN VAM JE WEB SAJT, ONLINE SHOP ILI MOBILNA APLIKACIJA ?

Hajde da napravimo nešto sjajno zajedno