logo
logo

Kontaktirajte nas

Divan Način Divan Način

Nudimo vam kompletna Web rešenja kao i dodatne usluge pri kreiranju vizuelnog identiteta

Direktnom komunikacijom, a iznad svega kvalitetnom i profesionalnom uslugom,
ispunjavamo svaki Vaš, pa i najmanji, zahtev.

Best Studio Award
Od 2014

CodeArt Studio

Vaše ideje pretvaramo u stvarnost!

Direktnom komunikacijom, a pre svega kvalitetnom i profesionalnom uslugom, ispunjavamo svaki Vaš zahtev pri izradi rešenja. Kreiranje web stranice samo je neophodan početak slojevitog procesa kroz koji možemo pomoći Vama ili Vašoj kompaniji da budete ispred svoje konkurencije.

Iza nas su godine iskustva, vrednog rada i svakodnevnog učenja i usavršavanja.

Awesome Images
Awesome Images
Awesome Images Awesome Images

267

Završenih projekata

100K

Linija koda

10

Godina iskustva

28k+

Radnih sati

Feature Icon

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

Feature Icon

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima pomažemo pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

Feature Icon

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške pri rešavanju problema. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

Feature Icon

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).

Kratak opis naše saradnje: Sve naše WEB aktivnosti je na sebe preuzep CodeArt tim. Svakodnevna komunikacija i unapređenje usluga je naš zajednički zadatak.

Saša Petrevski

Poliklinika Vaša Kuća Zdravlja

Kratak opis naše saradnje: CodeArt Studio je zadužen za našu aplikaciju praćenje prodaje i stanja naših magacina.. Dugogodišnja saradnja , laka komunikacija i rešenje problema u najkraćem roku.

Mihailo Tesla

Tesla Dreams

Kratak opis naše saradnje: Brzi, kreativni, pouzdani, uvek dostupni i krajnje profesionalni – kratak opis naše dugogodišnje saradnje! Dobre projekte stvaraju dobri timovi, a CodeArt je odličan saveznik u prezentaciji i promociji brojnih konferencija u našoj organizaciji.

Vojislava Pešić

InStore Srbija

Imamo dugogodišnju saradnju sa preduzećem CodeArt i ona nije zasnovana samo na definisanju zahteva za aplikacijama i kreiranja istih. Code Art kreativno sagledava i prati korisnika tokom razvoja poslovanja i aktivno a često puta i intuitivno doprinosi kreiranju rešenja koje u praksi pokazuju snagu web prezentacija kao i predstavljanje kompanija ...

Sreten Belošević

MetalPunkt Čačak

Imaju profesionalan pristup, a u isto vreme prijateljski i otvoren. Uvek spremni da se nađe najbolje rešenje za klijenta. Topla preporuka!

Sonja Čakarević

CINI Čačak

CodeArt Studio angažirali smo na regionalnoj razini kako bi nas vodili kroz proces izrade web stranica za naše evente specijalizirane za FMCG sektor. S obzirom na to da smo imali specifične želje njihov custom made pristup, jednostavna komunikacija i spremnost na zajednički pronalazak najboljeg rješenja potpuno je opravdao naše povjerenje. ...

Barbara Božić

InStore Hrvatska

CodeArt Studio se pokazao kao vrlo pouzdan partner u našim projektima. Profesionalni tim pruža nam kompletnu podršku i izlazi u susret svim našim potrebama i zahtevima. Višegodišnja saradnja prerasla je u prijateljstvo.

Dr Darko Jevremović

Institut za voćarstvo Čačak

Profesionalni su i kreativni, što nam je u izradi web prezentacije bilo veoma važno. Brzo smo pronašli rešenje koje je za nas bilo najbolje, a sve dodatne zahteve koje smo kao kompanija imali rešavali su bez problema. Iskrene preporuke za saradnju!.

Jovana Vasilić

Pekara pons

Partneri

POTREBAN VAM JE WEB SAJT, ONLINE SHOP ILI MOBILNA APLIKACIJA ?

Hajde da napravimo nešto sjajno zajedno