logo

Kontaktirajte nas

Divan Način Divan Način

Sajtovi maj 27, 2023

Unikatni Sajtovi za Ugostiteljske Objekte

Napisao thinkCode

Komentari 0

U modernom dobu, ugostiteljski objekti se suočavaju sa sve većim zahtevima za digitalnom prisutnošću radi privlačenja i zadržavanja gostiju. Kako bi se udruženje UTP Morava, koje obuhvata objekte kao što su Hotel Kole, Hotel Livade, Hotel Beograd, Morava, Restoran Sa Sobama Zdravljak, Kafana Car Lazar, Restoran Plaža, Caffe Restoran Proleće i Restoran Lovac, prilagodilo ovoj promeni, angažovali su programersku firmu CodeArt. U saradnji sa UTP Morava, CodeArt je uspešno kreirao veb sajtove za njihove ugostiteljske objekte, kao i korporativni sajt za udruženje. U ovom blogu ćemo istražiti kako je CodeArt pomogao UTP Moravi u digitalnoj transformaciji njihovih objekata i stvaranju prepoznatljive online prisutnosti.

Pružanje jedinstvenih veb rešenja

CodeArt je prepoznao važnost stvaranja jedinstvenih veb sajtova za svaki od ugostiteljskih objekata UTP Morava. Sa ciljem da istakne njihovu jedinstvenu ponudu, atmosferu i brend, CodeArt je kreativno pristupio dizajniranju svakog sajta. Od atraktivnih vizuala do intuitivne navigacije, veb sajtovi su bili prilagođeni potrebama gostiju i omogućavali im lako pronalaženje informacija o smeštaju, restoranu, ponudi hrane i pića, događajima i drugim relevantnim informacijama. CodeArt je takođe implementirao rezervacioni sistem koji je olakšao gostima proces rezervacije smeštaja ili stolova u restoranima.

Unapređenje korporativnog sajta

CodeArt je takođe pružio svoju ekspertizu u stvaranju korporativnog sajta za udruženje UTP Morava. Ovaj sajt je bio centralno mesto gde su posetioci mogli dobiti sveobuhvatne informacije o udruženju, njihovim vrednostima, objektima i uslugama. CodeArt je pažljivo dizajnirao korporativni sajt kako bi se održala doslednost u brendiranju i preneto je vizuelno prepoznatljiv identitet udruženja. Pored toga, sajt je bio optimizovan za pretraživače kako bi povećao vidljivost i dostupnost udruženja UTP Morava na internetu.

Mobilna optimizacija i funkcionalnost

CodeArt je takođe posvetio pažnju mobilnoj optimizaciji sajtova, prepoznajući sve veći broj posetilaca koji pristupaju internetu putem mobilnih uređaja. Svi veb sajtovi koje je CodeArt kreirao za UTP Morava bili su responsivni, prilagođavajući se veličini ekrana i pružajući kvalitetno korisničko iskustvo bez obzira na uređaj koji se koristi. Pored toga, CodeArt je integrisao funkcionalnosti poput rezervacionih sistema i online menija, što je olakšalo korisnicima pristup i interakciju sa objektima UTP Morava putem svojih mobilnih uređaja.

CodeArt je postao ključni partner za udruženje UTP Morava u digitalnoj transformaciji njihovih ugostiteljskih objekata. Kreiranjem atraktivnih veb sajtova za svaki objekat, unapređenjem korporativnog sajta i obezbeđivanjem mobilne optimizacije, CodeArt je pomogao UTP Moravi da ostvari prepoznatljivu online prisutnost. Kroz sinergiju između programerske ekspertize i jedinstvenih karakteristika svakog objekta, CodeArt je omogućio UTP Moravi da privuče nove goste, poboljša korisničko iskustvo i ostvari uspeh u digitalnom dobu ugostiteljstva.