logo
logo

Kontaktirajte nas

Divan Način Divan Način

Web prezentacije

Dobrodošli u CodeArt Studio, kreativni tim iz Čačka koji je posvećen izradi modernih web prezentacija. Želite da Vaša kompanija ili usluga zablista na internetu? Mi vam pružamo vrhunske usluge dizajna i razvoja web stranica.

Naša strast je konstantno usavršavanje i praćenje najnovijih tehnologija u web dizajnu i razvoju. Pružamo sveobuhvatna rešenja za vaše potrebe, uključujući web dizajn, programiranje, grafički dizajn, SEO optimizaciju i internet marketing.

Divan Način
Divan Način

Naš tim stručnjaka posvećen je vašem uspehu na Internetu. Radimo u timu sa vama kako bismo shvatili vaše ciljeve i viziju, kako bismo kreirali web prezentaciju koja će odražavati vaš brend na najbolji način. Svaki detalj se pažljivo osmišljava, od estetike do funkcionalnosti, kako bi se postigao izvanredan korisnički doživljaj.

Pored izrade web stranica, pružamo i kontinuiranu podršku i održavanje kako biste uviek bili korak ispred konkurencije. Naš cilj je osigurati da vaša web prezentacija bude brza, sigurna i relevantna, privlačeći potencijalne kupce i ostvarujući uspjeh online.

Analiza i planiranje

Pažljivo analiziramo vaše zahteve i ciljeve kako bismo napravili detaljan plan za razvoj vaše veb aplikacije.

Dizajn i korisničko iskustvo

Kreiramo privlačan i intuitivan dizajn koji poboljšava korisničko iskustvo i olakšava interakciju sa aplikacijom.

Razvoj i programiranje

Naš stručni tim programera koristi najnovije tehnologije za izgradnju funkcionalnosti i implementaciju svih zahteva vaše veb aplikacije.

Testiranje i puštanje u rad

Izvršavamo sveobuhvatno testiranje kako bismo osigurali da vaša veb aplikacija radi besprekorno pre puštanja u rad.

Internet prezentacija je vaša onlajn adresa, mesto gde se svet susreće sa vašom pričom.


Česta pitanja

Domen je adresa vaše web stranice na internetu, dok je hosting usluga koja omogućava da vaša web stranica bude dostupna online.

WordPress je popularna platforma koja pruža fleksibilnost, jednostavnost korišćenja i bogat izbor tema i dodataka za prilagođavanje vaše web stranice.

HTML (Hypertext Markup Language) je jezik za označavanje koji se koristi za strukturiranje i prikazivanje sadržaja na web stranicama.

Cena izrade internet prezentacije se obično određuje na osnovu različitih faktora kao što su obim i kompleksnost projekta, potrebne funkcionalnosti, dizajn, integracije i druge specifične zahteve. Kontaktirajte nas na broj telefona 064/178-4-987

Ključne faze u procesu izrade internet prezentacije obuhvataju analizu zahteva, planiranje, dizajn, razvoj, testiranje i puštanje u rad. Svaka faza je važna za postizanje kvalitetne web stranice.

POTREBAN VAM JE WEB SAJT, ONLINE SHOP ILI MOBILNA APLIKACIJA ?

Hajde da napravimo nešto sjajno zajedno