Codeart preloader logo

Česta pitanja

Često postavljana pitanja?

Izaberite pitanje na koje želite videti odgovor.

Codeart logo
Domen predstavlja adresu Vašeg sajta. Ono što je za nas ulica i broj u stvarnom svetu, to je domen za Vaš sajt na internetu. Umesto da neku internet stranicu pozivate njenom IP adresom koju je teško upamtiti (npr. 70.87.134.186), IP adresi se dodeljuje naziv koji ima neko značenje i lakše se pamti (npr. - codeartstudio.rs). Izaberite ime domena pažljivo – preporučuje se da naziv domena bude povezan sa nazivom firme, ili onim što želite da predstavite na svom web sajtu.
Search Engine Optimization ili skraćeno SEO - optimizacija web stranica jedan je od najvažnijih faktora prilikom dizajniranja i održavanja web stranica naših klijenata. Optimizacijom vaše web stranice postižemo da potencijalni kupac ili korisnik ponuđenih usluga nađe najlakši način do vaše ponude, a traženjem željenog termina na pretraživačima, vaša ponuda će biti navedena među prvim rezultatima.
Redovno održavanje Vašeg sajta garantuje veću interakciju sa korisnicima, posetu, što donosi i bolji rejting i pozicioniranost na pretraživačima. Google više ceni sajtove sa kvalitetnim sadržajem i redovno ažuriranim sadržajem.
Cena sajta se definiše nakon što se od klijenta prikupe sve informacije koje su potrebne za proces izrade i na osnovu toga se klijentu dostavlja ponuda sa iznosom i rokom završetka projekta.
Kolačići su jedna od mnogih kompjuterskih tehnologija koje su napravile revoluciju u krstarenju Internetom. Imaju više namena, a prvenstvena namena im je da identifikuju korisnika koji posećuje neku web stranu.

Potreban Vam je web sajt,
online shop ili mobilna aplikacija ?

Pokrenite Vaš projekat