Codeart preloader logo

Hotel Beograd

Hotel Beograd

Hotel Beograd je jedini hotel pozicioniran na pešačkoj zoni centra grada Čačaka. Iz ponude izdvajamo: moderno opremljene sobe i apartmane sa elegantnom notom tradicije, savremeni kongresni centar sa pratećom tehničkom opremom, aperitiv bar, restoran u kome dominiraju vitraži sa motivima starog Čačka, letnju baštu sa pogledom na arheološko nalazište Rimske terme iz IV veka i letnju terasu na gradskom šetalištu.

Godina: 2019.
Kategorija: Web prezentacija
Klijent: Hotel Beograd
Web: www.hotel-beograd.rs

CodeArt :: Usluge

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

MARKETING

U prilici smo da Vam ponudimo usluge koje obuhvataju internet marketing kao što su oglašavanje na portalima, kreiranje online kampanja za Google pretrage ili društvene mreže.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

SOCIALNE MREŽE

Za Vas kreiramo naloge na socialnim mrežama poput Facebook-a, Instagrama, Twitera, Google+ i drugih. Kvalietnim upravljanjem i korišćenjem, socialne mreže mogu postati značajan način prezentacije i prodaje proizvoda i usluga.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).