Codeart preloader logo

Pons

Našu priču započeli smo 5. septembra 1991. godine. Zanat smo pekli u iznajmljenom prostoru u Sinđelićevoj ulici u Čačku. Četiri godine kasnije, pekaru Pons selimo u ulicu Slavka Krupeža, gde se i danas nalazi. Pekara Pons se prostire na 6000m2 proizvodnog i magacinskog prostora. U okviru kompaniije posluje i 40 maloprodajnih objekata, u formatima Caffe&Bakery, pekara i pekarica.

Godina: 2021.
Kategorija: Web prezentacija
Klijent: Pekara Pons
Web: pons.rs

CodeArt :: Usluge

DEVELOPMENT

CodeArt studio je agencija koja se bavi izradom modernih web rešenja za svoje klijente. Svojim klijentima nudimo kvalitetna rešenja pri kreiranju mobilnih/desktop aplikacija, internet prodavnica i web prezentacijama.

MARKETING

U prilici smo da Vam ponudimo usluge koje obuhvataju internet marketing kao što su oglašavanje na portalima, kreiranje online kampanja za Google pretrage ili društvene mreže.

PODRŠKA

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju za svaku vrstu pomoći i podrške. Trudimo se da na sve zahteve blagovremeno odgovorimo, kako ne bi dolazilo do zastoja u prezentovanju web sadržaja.

DOMEN & HOSTING

Svojim klijentima stojimo na raspolaganju pri izboru domena za svoju prezentaciju kao i zakupu odgovarajućeg hosting paketa, prilagođenog potrebama same prezentacije.

SOCIALNE MREŽE

Za Vas kreiramo naloge na socialnim mrežama poput Facebook-a, Instagrama, Twitera, Google+ i drugih. Kvalietnim upravljanjem i korišćenjem, socialne mreže mogu postati značajan način prezentacije i prodaje proizvoda i usluga.

VIZUELNI IDENTITET

Blisko sarađujemo sa nekoliko eminentnih kompanija iz oblasti dizajna i štamparskih usluga, te svojim klijentima možemo pomoći pri kreiranju kompletnog vizuelnog identiteta(logo, baner, poster, roll-up, promo materijal).