Codeart preloader logo

Izrada Internet prodavnica - WEB Shop

Izrada internet prodavnice - Web Shop

Kupovina proizvoda preko internet prodavnica je postala savremen, ali i najbrži način kupovine proizvoda. Ne moraju se prodavati samo klasični proizvodi, na internetu možete davati obaveštenja o uslugama koje pružate i iste naplatiti na vašoj web stranici. Fleksibilnost web shop aplikacija Vam pruža mogućnost da u kratkom vremenskom roku promenite cene svojih artikala, kreirate akcije, dodate kupone, promocije, promenite status artikla ili ga jednostavno uklonite iz svoje ponude.

Takođe, praćenje statusa porudžbina i obaveštenja koje dobija kupac su automatski generisana pa se sve odvija u realnom vremenu. Saradnjom sa domaćim bankama u mogućnosti smo da Vam ponudimo i integraciju za online plaćanje platnim karticama.

Internet prodavnice - tehnologije:

WooComerce - Wordpress platforma je internet prodavnica izrađena u WordPress tehnologiji, odlikuje se lakom instalacijom, jednostavnim korisničkim interfejsom kao i redovnim unapređivanjem. Ova tehnologija je najprisutnija na e-commerce tržištu.

CodeArt Shop je CMS sistem kreiran za potrebe internet prodaje. Jednostavno korišćenje aplikacije kao što su unos artikala, kategorizacija, kreranje ponuda, popusta i akcija pa sve do SEO optimizacije pojedinačnih strana. Aplikacije je izrađena korišćenjem Laravel tehnologije, uz sve ostale najmodernije tehnologije koje imaju svoju primenu u e-commerce aplikacijama.

Shopify je online platforma za online prodaju. Shopify sadrži veliki izbor pripremljenih tema, dodataka, web hosting, domen, različite opcije plaćanja, itd. Mana ovog tipa interent prodavnica jeste u tome što sama platforma nije besplatna i za razliku od ostalih platformi, ne moze se koristiti bez mesečnog ili godišnjeg plaćanja usluge.

Zašto koristiti naša rešenja?

  • Savremene platforme za prodaju na internetu
  • Dostupnost prezentacije na svim tipovima uređaja (PC,Tablet,Moblini uređaji)
  • SEO optimizaciju prodavnice
  • Obuku za korišćenje bilo koje izabrane platforme

Klijentima nudimo gotova rešenja koja se mogu implementirati u najkraćem mogućem roku i izvršiti prilagođavanje potrebama svakog klijenta ponasob. Ukoliko već imate razvijenu trgovinu u maloprodajnim objektima, online prodavnica će Vam pomoći da proširite i unapredite svoje poslovanje.